Jeugdhuis Openhouden

Het jeugdhuis openhouden?

Het jeugdhuis heeft geen vaste openhoudavonden. Dergelijke baravonden vinden meestal plaats op een woensdag of in het weekend, maar dit wordt altijd op voorhand aangekondigd via een Facebook-evenement. We zoeken altijd mensen die graag eens willen openhouden!

Wat zijn de voorwaarden?

  • Je moet eerst en vooral lid zijn van het jeugdhuis (zie ‘Lid Worden‘)
  • Je bent tussen 16 en 26 jaar oud
  • Je hebt toch enige verantwoordelijkheid

Wat moet je doen?

Je stuurt een mailtje naar info@jhtongeluk.be of een berichtje naar de Facebookpagina van Jeugdhuis Tongeluk en geeft door op welke dag je graag zou openhouden. Dan zal je een uitnodiging krijgen om naar de eerstvolgende kernvergadering te komen waar je alle praktische uitleg zal krijgen.

Je staat zelf (of met twee) achter de toog en verzorgt de barwerking (voor drank, kassa, etc. wordt gezorgd). Je kiest zelf de inkleding en muziek die er gedraaid wordt. Je mag natuurlijk altijd om hulp vragen of steun. Je verkoopt drank van het jeugdhuis aan de prijzen die door het jeugdhuis bepaald zijn.

Fuiven & verjaardagsfeestjes

Wil je graag een (verjaardags)feestje organiseren? Dan kan je het jeugdhuis hiervoor ook openhouden. Heb je een idee voor een fuif/feest/activiteit met het jeugdhuis te organiseren? Voor deze soort activiteiten telt dezelfde vorm van aanvragen. Stuur een mailtje of Facebookbericht en kom dan naar de eerstvolgende kernvergadering.

Dit geldt nog steeds als openhoudavond dus dit betekent NIET dat je het jeugdhuis kan huren. Je kan geen privé-feest organiseren en je moet iedereen toegang verlenen. De drankprijzen worden bepaald door het jeugdhuis en de drankinkomsten zijn ook voor het jeugdhuis.

PAS OP: aangezien je naar een kernvergadering moet komen voordat je feestje plaatsvindt is het VERPLICHT om een aanvraag minstens één maand op voorhand te doen. Als deze aanvraagstermijn niet is gerespecteerd zal de aanvraag worden afgewezen.

Contacteer Ons

We geven verenigingen en particulieren de kans om onze zaal te gebruiken!

Wil je een verjaardagsfeest, openhoudavond, lezing, concert, teambuilding, activiteit organiseren?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Druk op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan!